TiN Memory S

Dimenzije (cm) Cena (rsd)
200 x 90 23800
200 x 160 40300

Mogućnost izbora specijalnih tkanina

* Medicinska svojstva
* Poboljšava cirkulaciju
* Eliminiše bolne tačke pritiska
* Ekonomski pristupačan u odnosu na proizvode u klasi
* Povećana prozračnost sa 3D platnom

 

Tvrdoća jezgra: T1-Niska ,T2-Srednja , T3-Visoka
Elastičnost upotrebne površine: E1-Niska , E2-Srednja , E3-Visoka

Tvrdoća: T2/E3

Debljina madraca: 22 cm

Garantni rok: 5 Godina

Kompletna ispuna je lepljena ekološkim lepkom na vodenoj bazi (nije štetan po ljudsko zdravlje), koji je proizveden u EU.

1. Presvlaka:

Presvlaka se skida i izrađena je od rastegljivog platna,sir.sastava 100% Polyester. Štepana sa 300 g/m2 PES vatom i rastegljivom mrežicom.Presvlaka je zatvorena PVC zip zatvaračem i sadrži četiri ručke.

 

2. Ispuna:

Ispuna je napravljena od specijalnih vrsta sunđera,razlicite gustine i svojtava. Centalni sloj madraca čini HR pena gustine 30 kg/m2 debljine 10 cm, sa donje strane nalazi se HR pena gustine 32 kg/m3 debljine 3 cm, a sa gornje strane HR pena gustine 32 kg/m3 debljine 3 cm i memory pena gustine 50 kg/m3 debljine 3cm. Celokupna ispuna je smeštena u rastegljivu mrežicu.

 

 

 

Uputstvo za korišćenje, tolerancije i uslovi garancije

Uputstvo za upotrebu

Madrac je obavezno okretati tri do četiri puta godišnje radi provetravanja, podjednakog opterećenja gornjeg i donjeg dela kao i što dužeg trajanja. Prilikom okretanja, premeštanja i transporta, madrac ne presavijati i ne uvijati. Proizvod ne sme biti izložen direktnom sunčevom svetlu kao i izvorima toplote bližim od 1 m,preporučena vlažnost vazduha ispod 75%. Dozvoljeno je mašinsko pranje presvlake do 40 stepeni. Za čišćenje proizvoda koristiti mlaku vodu ili isključivo sredstva za održavanje mebla. Pravi efekat udobnosti se postiže na temperaturama od 15 do 30 stepeni.

Tolerancije

Dozvoljena zaostala deformacija po upotrebnoj površini je 1,5 cm. Dozvoljeno odstupanje u dimenzijama po dužini je +/- 1,5cm, po širini +/- 1 cm, po debljini +/- 1cm.

Uslovi Garancije

Garancija proizvoda se ne priznaje ako se madrac koristi na letvičastoj podlozi čiji je razmak letvica veći od 5 cm i ako svaka letvica nije fiksirana, ili na ravnoj površini koja nema adekvatno izbušene otvore za ventilaciju (približno 20% površine dušeka).