Tin Memory N

Dimenzije (cm) Cena (rsd)
200 x 90 16300
200 x 160 27000

Mogućnost izbora specijalnih tkanina

* Sedam ergonomskih zona
* Medicinsko svojstvo
* Ekonomski najpristupačniji proizvod u klasi

 

Tvrdoća jezgra: T1-Niska ,T2-Srednja , T3-Visoka
Elastičnost upotrebne površine: E1-Niska , E2-Srednja , E3-Visoka

Tvrdoća: T1/E2

Debljina madraca: 18 cm

Garantni rok: 3 Godine

Kompletna ispuna je lepljena ekološkim lepkom na vodenoj bazi (nije štetan po ljudsko zdravlje), koji je proizveden u EU.

1. Presvlaka:

Presvlaka se skida i izrađena je od rastegljivog platna sir.sastava 100% Polyester.Štepana sa 200 g/m2 PES vatom i netkanim platnom 30 g/m2.Presvlaka je zatvorena PVC zip zatvaračem.

 

2. Ispuna:

Ispuna je napravljena od specijalnih vrsta sunđera,različite gustine i svojstava. Centralni sloj madraca čini HR pena gustine 30 kg/m3 debljine 10 cm, sa donje strane nalazi se se HR pena gustine 32 kg/m3 debljine 3 cm, a sa gornje kombinacija Hr pene 32 kg/m2 debljine 3 cm i memory pene gustine 50 kg/m3 debljine 3 cm.

 

 

 

Uputstvo za korišćenje, tolerancije i uslovi garancije

Uputstvo za upotrebu

Madrac je obavezno okretati tri do četiri puta godišnje radi provetravanja, podjednakog opterećenja gornjeg i donjeg dela kao i što dužeg trajanja. Prilikom okretanja, premeštanja i transporta, madrac ne presavijati i ne uvijati. Proizvod ne sme biti izložen direktnom sunčevom svetlu kao i izvorima toplote bližim od 1 m, preporučena vlažnost vazduha ispod 75%. Dozvoljeno je mašinsko pranje presvlake do 40 stepeni. Za čišćenje proizvoda koristiti mlaku vodu ili isključivo sredstva za održavanje mebla. Pravi efekat udobnosti se postiže na temperaturama od 15 do 30 stepeni.

Tolerancije

Dozvoljena zaostala deformacija po upotrebnoj površini je 1,5 cm. Dozvoljeno odstupanje u dimenzijama po dužini je +/- 1,5cm, po širini +/- 1 cm, po debljini +/- 1cm.

Uslovi Garancije

Garancija proizvoda se ne priznaje ako se madrac koristi na letvičastoj podlozi čiji je razmak letvica veći od 5 cm i ako svaka letvica nije fiksirana, ili na ravnoj površini koja nema adekvatno izbušene otvore za ventilaciju (približno 20% površine dušeka).