Royal Eos

Dimenzije (cm) Cena (rsd)
200 x 90 44700
200 x 160 75600

Mogućnost izbora specijalnih tkanina

* Dizajniran za povećanu udobnost
* Povećana prozračnost sa 3D platnom
* Veoma velika dugotrajnost
* Udobna, elastična ispuna
* Izuzetno prijatna dodirna površina

 

Tvrdoća jezgra: T1-Niska ,T2-Srednja , T3-Visoka
Elastičnost upotrebne površine: E1-Niska , E2-Srednja , E3-Visoka

Tvrdoća: T2/E3

Debljina madraca: 32 cm

Garantni rok: 10 Godina

Kompletna ispuna je lepljena ekološkim lepkom na vodenoj bazi (nije štetan po ljudsko zdravlje), koji je proizveden u EU.

1. Presvlaka:

Presvlaka je fiksna,izrađena je od rastegljivog platna sir.sastava 100% Polyester, štepana sa memory penom debljine 2 cm, gustine 50 kg/m3, PES vatom 100 g/m2 i rastegljivom mrežicom gustine 70 g/m2. Bočne strane su izrađene od platna sir.sastava 63 % Pamuk i 37 % Polyester, štepana sa PES vatom 200 g/m2. Presvlaka sadži četiri ručke.

2. Ispuna:

Sačinjena je od spcijalnih sundjera različite gustine i svojstava. Centralni deo madraca sastoji se od standardnog sunđera gustine 20 kg/m2 debljine 2 cm, centralni sloj je obložen kombinacijom oblikovanih sunđera gustina 30 kg/m3 i 32 kg/m2. Preko centralnog dela madraca lepljena je HR pena gustine 35 kg/m2 I debljine 6 cm.

 

 

 

Uputstvo za korišćenje, tolerancije i uslovi garancije

Uputstvo za upotrebu

Madrac je obavezno okretati tri do četiri puta godišnje radi provetravanja, podjednakog opterećenja gornjeg i donjeg dela kao i što dužeg trajanja. Prilikom okretanja, premeštanja i transporta, madrac ne presavijati i ne uvijati. Proizvod ne sme biti izložen direktnom sunčevom svetlu kao i izvorima toplote bližim od 1 m, preporučena vlažnost vazduha ispod 75%. Zabranjeno je mašinsko pranje presvlake. Za čišćenje proizvoda koristiti mlaku vodu ili isključivo sredstva za održavanje mebla.

Tolerancije

Dozvoljena zaostala deformacija po upotrebnoj površini je 1,5 cm. Dozvoljeno odstupanje u dimenzijama po dužini je +/- 1,5cm, po širini +/- 1 cm, po debljini +/- 1cm.

Uslovi Garancije

Garancija proizvoda se ne priznaje ako se madrac koristi na letvičastoj podlozi čiji je razmak letvica veći od 5 cm i ako svaka letvica nije fiksirana, ili na ravnoj površini koja nema adekvatno izbušene otvore za ventilaciju (približno 20% površine dušeka).