Romansa N

Dimenzije (cm) Cena (rsd)
200 x 90 16300
200 x 160 27100

* Ekonomski najpristupačniji proizvod u klasi
* Optimalno opuštanje tela

 

Tvrdoća jezgra: T1-Niska ,T2-Srednja , T3-Visoka
Elastičnost upotrebne površine: E1-Niska , E2-Srednja , E3-Visoka

Tvrdoća: T1/E2

Debljina madraca: 24 cm

Garantni rok: 3 Godine

Kompletna ispuna je lepljena ekološkim lepkom na vodenoj bazi (nije štetan po ljudsko zdravlje), koji je proizveden u EU.

1. Presvlaka:

Presvlaka se skida i izrađena je od rastegljivog platna sir.sastava 100% Polyester. Štepana sa 200 g/m2 PES vatom i netkanim platnom 30 g/m2. Presvlaka je zatvorena sa PVC zip zatvaračem.

2. Ispuna:

Ispuna je napravljena od džepičastog jezgra visine 14 cm, svaka opruga je posebno obložena u netkano platno, gustine 70 g/m2. Sa obe strane džepičastog jezgra fiksirano je netkano platno gustine 70 g/m2. Sa gornje i donje strane nalazi se sunđer gustine 20 kg/m3 debljine 4 cm, a sa bočnih strana sunđer gustine 20 kg/m3 debljine 2cm.

 

 

 

Uputstvo za korišćenje, tolerancije i uslovi garancije

Uputstvo za upotrebu

Madrac je obavezno okretati tri do četiri puta godišnje radi provetravanja, podjednakog opterećenja gornjeg i donjeg dela kao i što dužeg trajanja. Prilikom okretanja, premeštanja i transporta, madrac ne presavijati i ne uvijati. Proizvod ne sme biti izložen direktnom sunčevom svetlu kao i izvorima toplote bližim od 1 m, preporučena vlažnost vazduha ispod 75%. Dozvoljeno je mašinsko pranje presvlake do 40 stepeni. Za čišćenje proizvoda koristiti mlaku vodu ili isključivo sredstva za održavanje mebla.

Tolerancije

Dozvoljena zaostala deformacija po upotrebnoj površini je 1,5 cm. Dozvoljeno odstupanje u dimenzijama po dužini je +/- 1,5cm, po širini +/- 1 cm, po debljini +/- 1cm.

Uslovi Garancije

Garancija proizvoda se ne priznaje ako se madrac koristi na letvičastoj podlozi čiji je razmak letvica veći od 5 cm i ako svaka letvica nije fiksirana, ili na ravnoj površini koja nema adekvatno izbušene otvore za ventilaciju ( približno 20% površine dušeka).