Romansa V

Dimenzije (cm) Cena (rsd)
200 x 90 30700
200 x 160 50400

Mogućnost izbora specijalnih tkanina

* Sedam ergonomskih zona
* Povećana prozračnost sa 3D platnom
* Ortopedska svojstva
* Kvalitet i dugotrajnost
* Najluksuzniji proizvod u klasi

 

Tvrdoća jezgra: T1-Niska ,T2-Srednja , T3-Visoka
Elastičnost upotrebne površine: E1-Niska , E2-Srednja , E3-Visoka

Tvrdoća: T3/E3

Debljina madraca: 25 cm

Garantni rok: 7 Godina

Kompletna ispuna je lepljena ekološkim lepkom na vodenoj bazi (nije štetan po ljudsko zdravlje), koji je proizveden u EU.

1. Presvlaka:

Presvlaka se skida i izrađena je od rastegljivog platna sir.sastava 100% Polyester. Štepana sa 300 g/m2 PES vatom i rastegljivom mrežicom. Presvlaka je zatvorena sa PVC zip zatvaračem i sadrži četiri ručke.

2. Ispuna:

Ispuna je napravljena od džepičastog jezgra od sedam zona visine opruga 14 cm sa jednim dodatnim flahom, svaka opruga je posebno obložena u netkano platno gustine 70 g/m2. Sa obe strane džepičastog jezgra fiksirano je netkano platno gustine 70 g/m2. Sa gornje i donje strane nalazi se HR pena gustine 35 kg/m3 debljine 4 cm, a sa bočnih strana sunđer gustine 30 kg/m3 debljine 2 cm. Celokupna ispuna smeštena je u rastegljivu mrežicu.

 

 

 

Uputstvo za korišćenje, tolerancije i uslovi garancije

Uputstvo za upotrebu

Madrac je obavezno okretati tri do četiri puta godišnje radi provetravanja, podjednakog opterećenja gornjeg i donjeg dela kao i što dužeg trajanja. Prilikom okretanja, premeštanja i transporta, madrac ne presavijati i ne uvijati. Proizvod ne sme biti izložen direktnom sunčevom svetlu kao i izvorima toplote bližim od 1 m, preporučena vlažnost vazduha ispod 75%. Dozvoljeno je mašinsko pranje presvlake do 40 stepeni. Za čišćenje proizvoda koristiti mlaku vodu ili isključivo sredstva za održavanje mebla.

Tolerancije

Dozvoljena zaostala deformacija po upotrebnoj površini je 1,5 cm. Dozvoljeno odstupanje u dimenzijama po dužini je +/- 1,5cm, po širini +/- 1 cm, po debljini +/- 1cm.

Uslovi Garancije

Garancija proizvoda se ne priznaje ako se madrac koristi na letvičastoj podlozi čiji je razmak letvica veći od 5 cm i ako svaka letvica nije fiksirana, ili na ravnoj površini koja nema adekvatno izbušene otvore za ventilaciju (približno 20% površine dušeka).