Eos N Navlaka

Dimenzije (cm) Cena (rsd)
200 x 90 13800
200 x 160 23300

Mogućnost izbora specijalnih tkanina

* Presvlaka se skida
* Veoma udobna dodirna površina
* Lak proizvod
* Povećana prozračnost

 

Tvrdoća jezgra: T1-Niska ,T2-Srednja , T3-Visoka
Elastičnost upotrebne površine: E1-Niska , E2-Srednja , E3-Visoka

Tvrdoća: T1/E2

Debljina madraca: 21 cm

Garantni rok: 3 Godine

Kompletna ispuna je lepljena ekološkim lepkom na vodenoj bazi (nije štetan po ljudsko zdravlje), koji je proizveden u EU.

1. Presvlaka:

Presvlaka se skida i izrađena je od rastegljivog platna 100 % Poliester. Štepana sa 200 g/m2 PES vatom I netkanim platnom 30 g/m2.Presvlaka je zatvorena PVC zip zatvaračem

 

2. Ispuna:

Sačinjena je od tri sloja sunđera različite specifične gustine i svojstava. Centralni sloj madraca čini 10 cm sunđera gustine 20 kg/m3. Gornji i donji sloj madraca sačinjeni su od 4 cm oblikovanog sunđera gustine 32kg/m3 pojačanog elasticiteta.

 

 

 

Uputstvo za korišćenje, tolerancije i uslovi garancije

Uputstvo za upotrebu

Madrac je obavezno okretati tri do četiri puta godišnje radi provetravanja, podjednakog opterećenja gornjeg i donjeg dela kao i što dužeg trajanja. Prilikom okretanja, premeštanja i transporta, madrac ne presavijati i ne uvijati. Proizvod ne sme biti izložen direktnom sunčevom svetlu kao i izvorima toplote bližim od 1 m, preporučena vlažnost vazduha ispod 75%. Dozvojeno je mašinsko pranje presvlake do 40 stepeni. Za čišćenje proizvoda koristiti mlaku vodu ili isključivo sredstva za održavanje mebla.

Tolerancije

Dozvoljena zaostala deformacija po upotrebnoj površini je 1,5 cm. Dozvoljeno odstupanje u dimenzijama po dužini je +/- 1,5cm, po širini +/- 1 cm, po debljini +/- 1cm.

Uslovi Garancije

Garancija proizvoda se ne priznaje ako se madrac koristi na letvičastoj podlozi čiji je razmak letvica veći od 5 cm i ako svaka letvica nije fiksirana, ili na ravnoj površini koja nema adekvatno izbušene otvore za ventilaciju ( približno 20% površine dušeka).