Demetra V

Dimenzije (cm) Cena (rsd)
200 x 90 33500
200 x 160 56700

Mogućnost izbora specijalnih tkanina

* Kvalitet i dugotrajnost
* Ortopedska svojstva
* Sedam ergonomskih zona
* Povećana prozračnost sa 3D platnom
* Najluksuzniji proizvod u klasi

 

Tvrdoća jezgra: T1-Niska ,T2-Srednja , T3-Visoka
Elastičnost upotrebne površine: E1-Niska , E2-Srednja , E3-Visoka

Tvrdoća: T3/E3

Debljina madraca: 27cm

Garantni rok: 7 Godina

Kompletna ispuna je lepljena ekološkim lepkom na vodenoj bazi (nije štetan po ljudsko zdravlje), koji je proizveden u EU.

1. Presvlaka:

Presvlaka se skida i izrađena je od rastegljivog platna sir.sastava 100% Polyester. Štepana sa 300 g/m2 PES vatom i rastegljivom mrežicom gustine 70 g/m2. Presvlaka je zatvorena PVC zip zatvaračem i sadrži četiri ručke.

 

2. Ispuna:

Sačinjena je od šest slojeva HR pene različite specifične gustine i svojstava. Centralni sloj madraca čini kombinacija 15,6 cm specijalno oblikovane Hr pene gustina 35 kg/m3 i 40 kg/m3. Gornji i donji sloj madraca čini 4 cm specijalno onlikovane HR pene gustine 35 kg/m3. Ispuna je obložena rastegljivom mrežicom.

 

 

 

Uputstvo za korišćenje, tolerancije i uslovi garancije

Uputstvo za upotrebu

Madrac je obavezno okretati tri do četiri puta godišnje radi provetravanja, podjednakog opterećenja gornjeg i donjeg dela kao i što dužeg trajanja. Prilikom okretanja, premeštanja i transporta, madrac ne presavijati i ne uvijati. Proizvod ne sme biti izložen direktnom sunčevom svetlu kao i izvorima toplote bližim od 1 m, preporučena vlažnost vazduha ispod 75%. Dozvoljeno je mašinsko pranje presvlake do 40 stepeni. Za čišćenje proizvoda koristiti mlaku vodu ili isključivo sredstva za održavanje mebla. Pravi efekat udobnosti se postiže na temperaturama od 15 do 30 stepeni.

Tolerancije

Dozvoljena zaostala deformacija po upotrebnoj površini je 1,5 cm. Dozvoljeno odstupanje u dimenzijama po dužini je +/- 1,5cm, po širini +/- 1 cm, po debljini +/- 1cm.

Uslovi Garancije

Garancija proizvoda se ne priznaje ako se madrac koristi na letvičastoj podlozi čiji je razmak letvica veći od 5 cm i ako svaka letvica nije fiksirana, ili na ravnoj površini koja nema adekvatno izbušene otvore za ventilaciju (približno 20% površine dušeka).