Demetra N

Dimenzije (cm) Cena (rsd)
200 x 90 17400
200 x 160 29600

Mogućnost izbora specijalnih tkanina

* Sedam ergonomskih zona
* Ravnomerno raspoređuje težinu tela
* Optimalno opuštanje tela

 

Tvrdoća jezgra: T1-Niska ,T2-Srednja , T3-Visoka
Elastičnost upotrebne površine: E1-Niska , E2-Srednja , E3-Visoka

Tvrdoća: T2/E2

Debljina madraca: 18 cm

Garantni rok: 5 Godina

Kompletna ispuna je lepljena ekološkim lepkom na vodenoj bazi (nije štetan po ljudsko zdravlje), koji je proizveden u EU.

1. Presvlaka:

Presvlaka se skida i izrađena je od rastegljivog platna 100% Poliester. Štepana sa 200 g/m2 PES vatom i netkanim platnom 30 g/m2. Presvlaka je zatvorena PVC zip zatvaračem.

 

2. Ispuna:

Sačinjena je od pet slojeva sunđera različite specifične gustine i svojstava. Centalni sloj madraca čini 4 cm HR pene gustine 25 kg/m3, sa obe strane centralnog sloja nalazi se po 4 cm specijalno oblikovane HR pene gustine 40 kg/m3. Gornji i donji deo madraca čini 2 cm HR pene gustine 35 kg/m3.

 

 

 

Uputstvo za korišćenje, tolerancije i uslovi garancije

Uputstvo za upotrebu

Madrac je obavezno okretati tri do četiri puta godišnje radi provetravanja, podjednakog opterećenja gornjeg i donjeg dela kao i što dužeg trajanja. Prilikom okretanja, premeštanja i transporta, madrac ne presavijati i ne uvijati. Proizvod ne sme biti izložen direktnom sunčevom svetlu kao i izvorima toplote bližim od 1 m, preporučena vlažnost vazduha ispod 75%. Dozvoljeno je mašinsko pranje presvlake do 40 stepeni. Za čišćenje proizvoda koristiti mlaku vodu ili isključivo sredstva za održavanje mebla. Pravi efekat udobnosti se postiže na temperaturama od 15 do 30 stepeni.

Tolerancije

Dozvoljena zaostala deformacija po upotrebnoj površini je 1,5 cm. Dozvoljeno odstupanje u dimenzijama po dužini je +/- 1,5cm, po širini +/- 1 cm, po debljini +/- 1cm.

Uslovi Garancije

Garancija proizvoda se ne priznaje ako se madrac koristi na letvičastoj podlozi čiji je razmak letvica veći od 5 cm i ako svaka letvica nije fiksirana, ili na ravnoj površini koja nema adekvatno izbušene otvore za ventilaciju (približno 20% površine dušeka).